Kepercayaan profesional

Produk Paling Anyar

Perusahaan kita duwe komitmen kanggo ngasilake produk kompres adhem lan panas berkualitas tinggi

sugeng rawuh

Babagan Kita

Madeg ing taun 2012

Jiangsu Huanyi Industrial Co., Ltd. minangka pabrik teknologi anyar. Perusahaan kasebut nduweni komitmen kanggo pangembangan produk paket es gel kanggo kecantikan pribadi / bungkus sehat / medis / olahraga / perawatan saben dinane sing nyenengake terapi panas lan adhem wiwit taun 2012. Kita nyedhiyakake istirahat, terapi fisik lan pertolongan pertama ing urip, Produk wis disertifikasi kanthi SGS, FDA, CE, REACH, AZO, PROP65, pabrik kanthi audit BSCI, kita duwe pengalaman kerja sama karo LIDL, ALDI, Wal-mart lan Disney.

sektor

Industri Pelayanan

Jiangsu Huanyi Industrial khusus ing lapangan es gel panas lan adhem sajrone pirang-pirang taun, kita duwe akeh pengalaman kanggo nggawe ide sampeyan kanthi nyata, mbantu nggawe produk sampeyan dhewe kanthi cara paket sing cocog, kabeh produksi 100% tes tekanan lan trek 100% sistem produksi. Kabeh salesman minangka insinyur profesional, sampeyan bisa ngobrol karo ide utawa sawise dodolan, ana wong sing paling ngerti, mula kekancan karo kita, nikmati layanan saiki.

  • dog cooling mat

    tikar adhem asu

    Pambuka L lan Bobot kekandelan M 40cm 30cn 1.0cm 700g L 50cm 40cm 1.0cm 1100g LL 60cm 50cm 1.0cm 1800g XL 90cm 50cm 1.0cm 2000g Mudhunake teorema suhu tikar sing adhem. Polimer gel pendingin padha karo polimer gel ing pasta pendingin kanggo bayi. Polimer gel kanthi isi banyu kanthi cekap nyerep panas saka awak manungsa menyang tikar lan gumantung karo konduktivitas lan polusi gel sing akeh kanggo dadi panas. pertukaran panas lan transferr ...

  • wine cooler bag

    tas adhem anggur

    Pambuka PORTABLE & CONVENIENT - Lengan adhem anggur iki entheng, ringkes, lan trep. Cukup nggawa menyang piknik, kolam renang, kemah, utawa acara liyane kanggo ngrasakake lan santai karo ombenan sing adhem sanajan tanpa ember es. GAMPANG GAMPANG - Lebokake chiller botol sampanye ing mesin pembeku udakara 2 jam, lan gulung ing lengen klambi supaya adhem ngombe kanthi cepet lan adhem nganti pirang-pirang jam. Cocog kanggo digunakake ing anggur, bir, Sampanye, lsp. Ukuran produk: 6,1 x 9.25 Inci Jeneng: Kantong adhem anggur, ...

  • Gel eye mask

    Topeng mripat gel

    Pambuka Kompres Panas lan Kadhemen, Bisa Digunakake, Ora Ana bocor, Ora beracun Ukuran: 19 * 9cm, 20 * 10cm, 22 * ​​11.5cm Bobot: 120g, 130g, 160g, 180g Aplikasi sing digunakake kanggo terapi panas lan adhem mbantu ngatasi mata sing bengkak, mripat kembung, rasa ora nyaman sinus, migren, nyedhiyakake tamba kanthi bebas obat. Bisa digunakake minangka topeng mripat sing mblokir cahya ing suhu kamar. Katon kaya topeng, lan pancen bisa digunakake minangka topeng mripat sing adhem, nanging aja matesi bayangan sampeyan. Produk iki utama kanggo kompres panas utawa ...

  • Kids ice pack

    Bungkus es bocah

    Pambuka THERAPY PANAS lan SEJUK - Paket gel bocah-bocah iki sulih ing antarane kompres sing anget lan adhem, cepet beku lan gampang digunakake. Lebokake bungkus es menyang banyu panas utawa menyang mesin pembeku, bisa gampang digeser ing antarane suhu lan tahan panas utawa adhem suwene suwene kanthi bungkus jambon sing alus. Terapi kadhemen mbantu nyuda aliran getih, ngilangi getihen lan pembengkakan. Terapi panas / Panas mbantu nyepetake aliran getih lan nyuda penyembuhan, cepet ...

  • knee wrap with ice pack

    bungkus dhengkul nganggo bungkus es

    Pambuka RELIEF PAIN SOUTHING PAIN: Target loro ing ngarep lan mburi dhengkul kanthi kompresi sing bisa disetel lan terapi panas utawa adhem, es dhengkul sing adhem kanthi efektif nyuda pembengkakan, nyeri lan pembengkakan amarga lemes otot, ciloko utawa operasi. Kawat lutut sing alus uga nyedhiyakake rasa nyuda kanggo keseleo lan ketegangan, ACL, arthritis, cedera olahraga, operasi lan liya-liyane. TERAPI PANAS UTAWA SEJUK: Klebu paket gel sing bisa dicopot kanggo terapi panas utawa adhem. Saben bungkus gampang digulung menyang ...

  • hot and cold gel pack

    bungkus gel panas lan adhem

    Pambuka Kadhemen bisa nyuda aliran getih, terapi adhem nyuda sirkulasi, nyuda pembengkakan, kejang otot lan nyeri. Tututi sistem RICE sawise ciloko: Ngaso: Ngaso lan aja nggunakake area sing ciloko. Es: Es ing wilayah sing cilaka sanalika bisa, iki mbantu nyuda inflamasi, getihen lan bruising sanalika. Kompres: Bungkus nganggo bandage, asring njaga perban elastis ing alat sepindah. Munggah: Jaga cidera ing ndhuwur ati sampeyan supaya ora gedhe. Napa Pilih Kita? 1 ...

  • Shoulder wrap ice pack

    Bungkus es pundhak

    Napa kita milih paket es gel kanggo ngatasi rasa sakit? Apa sampeyan ngalami nyeri punggung amarga muter, utawa sampeyan ngalami pembengkakan amarga operasi, cukup gunakake es iki kanggo nyuda gulu lan pundhak. Jeneng produk: Gel Pad Ice Pack kanggo Gulu Ukuran: 22 * ​​7.5 INCHES Bobot: 800G Logo Khusus lan sertifikat paket: SGS, FDA, CE, REACH, PROP65, BSCI Paket gel iki tetep fleksibel sawise beku, supaya sampeyan bisa diselehake ing sekitar dhengkul, pundhak, lan gulu. Sawise pirang-pirang jam ing mesin pembeku, paket es amarga ciloko ...

  • Thermal gel heating cap

    Tutup pemanasan gel termal

    Bahan Pambuka: lapisan satin komposit pelapis PVC Ukuran: diameter 47cm, 600g Warna: jambon biasa, warna bisa disesuaikan yen jumlahe luwih saka 2000 pcs Panggunaan: Sawise dicukur, lebokake krim panggangan kanthi merata, nganggo tutup shower sing bisa digunakake, banjur panas tutup roti ing panas sing sedhengan ing gelombang mikro sajrone 2-3 menit. Yen suhu udakara 35-45 derajat, sandhang udakara 15 menit. Cocog kanggo perm, perawatan pasca-pewarna, lan perawatan kualitas rambut saben dina. Napa Pilih Kita? ...

Produk
Kalebu

  • 0010
  • 009
  • 008
  • 007
  • 006
  • 005
  • 004
  • 002
  • 001
  • 0030