Jiangsu Huanyi Industrial Co., Ltd.

Perusahaan kita duwe komitmen kanggo ngasilake produk kompres adhem lan panas berkualitas tinggi

Jiangsu Huanyi Industrial Co., Ltd. minangka pabrik teknologi anyar. Perusahaan kasebut duwe komitmen kanggo pangembangan produk paket es gel kanggo kecantikan pribadi / bungkus sehat / medis / olahraga / perawatan saben dinane sing nyenengake lan panas wiwit taun 2012.

Kita nyedhiyakake istirahat, terapi fisik lan pertolongan pertama ing urip, Produk wis disertifikasi karo SGS, FDA, CE, REACH, AZO, PROP65, pabrik kanthi audit BSCI, kita duwe pengalaman kerja sama karo LIDL, ALDI, Wal-mart lan Disney.

Perusahaan kasebut duwe akeh produk laris kayata gel es pack, topeng manik-manik gel, bangkekan pergelangan tangan pergelangan lutut karo kemasan es adhem panas, kaos kaki terapi adhem, bantalan pemanas gelombang mikro, tas es medis, sing bisa digunakake kanthi wiyar

1.1

digunakake ing terapi kompres panas lan adhem, Kesehatan olahraga, perawatan ibu lan bocah, lsp. Kita tundhuk karo prinsip "nggawe terus-terusan lan kepuasan pelanggan" lan kanthi setya ngarep-arep bisa menehi rega sing kompetitif kanggo urip sehat.

Kita duwe departemen R&D dhewe bisa nggawe produk miturut konsep sampeyan, mesin pemotong laser kanggo mesthekake bentuk sing akurat, cetakan UV bisa nggawe pola multi-warna, cetakan tangan nggawe umur awet kanggo produk sampeyan, 120 tanggepan buruh kanggo pangiriman. Tujuane kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas lan efektif kanthi cepet lan layanan sing paling apik.

Kabeh kemasan es tes tes lan inspeksi awake dhewe sadurunge paket, gel sing ora beracun sing disegel ing PVC, EVA, TPU bisa bocor sawise panas banget utawa tekanan, sing ora apik kanggo pengalaman pelanggan, pabrik kita nggawe kabeh kontrol, nanggepi saben bungkus es. 

Gambar Sertifikat

1
2
3
4

Share Ekspor Kita

Jiangsu Huanyi Industrial Co., Ltd. duwe komitmen kanggo produksi produk kompres adhem lan panas berkualitas tinggi. Perusahaan kasebut melu pengembangan produk, pangembangan lan produksi (kabeh proses bisa langsung ngombe banyu murni) lan penjualan. Kanthi kerja keras saka kabeh staf teknis lan sales, perusahaan wis sukses nyedhiyakake pirang-pirang produk adhem lan panas berkualitas tinggi kanggo para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Produk kami diekspor ing saindenging jagad, negara-negara utama lan wilayah 40% ing Eropa, 30% ing Amerika, 15% ing Jepang lan Korea 5%, lan 10% ing negara utawa wilayah liyane. Perusahaan iki wis nglayani pelanggan produk berkualitas tinggi, rega cukup, pengiriman tepat waktu lan reputasi apik. Muga-muga bisa kerja sama karo para pelanggan ing omah lan luar negeri. Kanthi upaya kabeh karyawan ing saindenging jagad, kita bakal dadi perusahaan utama ing industri iki lan bareng-bareng nggawe masa depan industri kompres sing adhem lan panas!

Eropa
%
Amerika
%
Jepang
%
Korea
%
Negara lan wilayah liyane
%

Tur Pabrik

Dadi anggota kulawarga ing kene, dheweke bisa seneng perpustakaan lan fasilitas fitness supaya sehat karo produk kita!

3
5
4
3
smartcapture
7

Kabeh Sampeyan Pengin Ngerti Babagan Kita

Sugeng rawuh ing pabrik utawa kios kita saben taun ing Pameran lan pameran.

Dhiskusi karo kita, sampeyan bakal nemokake produk kemasan es terapi panas lan adhem sing cocog!