tungkak tungkak karo es pack

Katrangan singkat:

Wong sing ditrapake: Penggemar Olahraga Ruangan Utawa Wong Kaki tungkak utawa Cidra Kaki

Dianggo: Daily Life + Sports + Workout

Tipe: Olahraga Kompresi Ankle Brace

Sertifikasi: CE FDA MSDS BSCI REaching ISO9001

Layanan: Layanan OEM ODM


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Wong sing ditrapake:Penggemar Olahraga Ruangan Utawa Wong-wong Tuwak utawa Cidra Kaki

Panggunaan:   Urip Saben Dina + Olahraga + Olahraga

Jinis:    Kompresi Olahraga Ankle Brace

Sertifikasi:  CE FDA MSDS BSCI Tekan ISO9001

Layanan: Layanan OEM ODM    

Kemasan & Pengiriman

Sample Wektu: 3-10 dina, kirim email kanggo conto biaya biaya pengiriman.

Produksi: 15-20 dina sawise sampel disetujoni. 

Wektu Pangiriman

Warna polos: 15-30 dina sawise nampa deposit 30%.

Desain pencetakan: 15-35 dina sawise nampa deposit 30%.

Kanggo supaya cepet ,: Bisa luwih cepet, kirim email kanggo negosiasi.

Cara Nggunakake Ankle Brace nganggo paket es?

Pitunjuk:

1. Kanggo adhem: Lebokake ing kulkas udakara 1 jam, utawa ing lemari es udakara 30 menit.

2. Kanggo kompres panas: Ana rong cara supaya panas:

1) Sijine ing Oven Gelombang Mikro sadurunge digunakake;

* 700 Watt Gelombang Mikro: 60 Detik

* Gelombang Mikro 1000 Watt: 50 Detik

* 1250 Watt Gelombang Mikro: 45 Kapindho

2) Rendhem bungkus kasebut ing banyu panas suwene 8-10 menit utawa nganti tekan suhu terapeutik sing nyaman.

Ati-ati:

1. Paket adhem panas mung bisa digunakake kanggo pangobatan njaba.

2. Supaya adoh saka Bocah-bocah lan ingon-ingon. Yen ora sengaja mangan, dheweke kudu ngombe cukup banyu, nyoba sing paling apik kanggo mutah banjur golek dhokter yen prelu.

3. Sing duwe kesalahan sistem sirkulasi kudu takon dhokter sadurunge.

Napa Pilih Kita?

 1. Pengalaman 10 Tahun OEM, ODM, Warna khusus, logo, paket. Bisa menehi saran profesional, pitulung kanggo nggawe solusi paling apik kanggo produk obat nyeri gel.

2. Pabrik duwe luwih saka 20 Garis Produksi, akeh bahan baku lan kain warna, lokakarya Silkscreen bisa nyukupi kebutuhan sampeyan ing logo, kita uga bisa nggawe tas tugas dhewe supaya bisa ngresiki produk sampeyan.

3. Kontrol kualitas banget kanggo mesthekake yen sampeyan bakal nampa barang sing wareg.

4. Kanggo paket es bali, es es pundhak, paket gel hemoroid, pabrik kita duwe ukuran lan bentuk sing beda-beda miturut pilihan sampeyan, bisa cocog karo wong liya.

101
103
102
104

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gandheng PRODUK