• gel bead facial mask

    masker rai manik gel

    Perawatan Plush Cooling Hot / Cold Therapy Ice Mask Gel Bead Facial Mask 

    Ukuran Topeng: 64 * 30.5 cm, 220g

    Sampeyan bisa adol langsung karo paket individu utawa akeh minangka hadiah hadiah ing set shower utawa kasus kecantikan.

    Bungkus Terapi Spa Manik-manik Gel kanggo Tekanan Resdung Sinus Puffiness Sakit Kepala TMJ, migren. Gunakake minangka pitulung terapeutik kanggo kahanan turu lan alergi.

  • gel eye compress

    kompresi mripat gel

    Asal: Jiangsu, China

    Tipe Suplai: OEM / ODM

    Sertifikasi: CE FDA MSDS REaching ISO9001

    Werna: Warna apa wae bisa disesuaikan

    Kemampuan Pasokan: 1000000 Potongan / potongan saben Sasi

    Bisa disesuaikan karo ukuran lan warna kanthi MOQ sing luwih dhuwur.

  • Gel eye compress mask

    Topeng kompresi mripat gel

    Topeng kompres es mata manik gel

    Bahan: PVC / EVA / TPU

    Bahan: Gel, bisa nambah barang cemlorot

    Sampeyan bisa adol langsung karo paket individu utawa akeh minangka hadiah hadiah ing set shower utawa kasus kecantikan.

    OEM: bentuk utawa warna glitter, logo sing dicithak utawa label sewing, kuping kartun 3D, pencetakan umume kain mewah, kothak utawa tas, kotak tampilan pertunjukan.

    Kemampuan pasokan: 1000000 potong / saben wulan.

  • lip shape ice pack

    bungkus es bentuk lambe

    Fitur Produk:

    1. Paket panas & adhem yaiku bantal sing empuk lan gel sing adhem ing beku, siap digunakake kanggo ngatasi rasa sakit cepet ing omah.

    2. Iki tetep luwes lan bisa digunakake ing bagean awak apa wae, saengga cocog kanggo nabrak, bruises, nyeri otot, galur, sprains, sakit sirah, luka bakar suntingan, lan gigitan serangga.

    3. Cukup lebokake Paket gel lambe sing Bisa Digunakake maneh menyang mesin pembeku sawise digunakake, lan wis siyap kanggo wektu liya.

    4. Iki cara sing cocog kanggo nglamar pertolongan pertama. Tutup kain kanggo kenyamanan sing luwih gedhe.

  • Gel eye mask

    Topeng mripat gel

    Kompres Panas lan Kadhemen, Bisa Digunakake maneh, Ora ana bocor, Ora beracun

    Ukuran: 19 * 9cm, 20 * 10cm, 22 * ​​11.5cm

    Bobot: 120g, 130g, 160g, 180g

    Digunakake kanggo terapi panas lan adhem mbantu ngredhakake mata bengkak, mripat bengkak, rasa ora nyaman sinus, migren, nyedhiyakake rasa bebas obat. Bisa digunakake minangka topeng mripat sing mblokir cahya ing suhu kamar.

    Katon kaya topeng, lan pancen bisa digunakake minangka topeng mripat sing adhem, nanging aja matesi bayangan sampeyan. Produk iki utamane kanggo kompres panas utawa kompres adhem, saengga bisa ditrapake ing bagean awak apa wae. Kanthi taline, bisa dipasang ing sikut, dhengkul, tungkak lan sendi liyane sing kudu diobati kompres panas. Produk iki minangka peralatan "pijet" multifungsi lan sampeyan ora bakal kejawab.