adhem botol bir

Katrangan singkat:

Kantong anggur adhem plastik kanggo es anggur kanggo botol anggur

Ditrapake kanthi wiyar: desain kanggo nyekel sampanye, anggur putih, anggur mawar, bir lan omben-omben liyane, sing cocog kanggo pesta, piknik, BBQ, perayaan, gawean omah lan kegiyatan ing njobo liyane

Lebokake chiller botol sampanye ing mesin pembeku udakara 2 jam, lan gulung ing lengen klambi supaya adhem ngombe kanthi cepet lan adhem nganti pirang-pirang jam. Sampurna kanggo digunakake ing anggur, bir, Champaign, lsp.

Sample Wektu: 3-10 dina, kirim email kanggo conto biaya biaya pengiriman.

Produksi: 15-20 dina sawise sampel disetujoni.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Kantong anggur adhem plastik kanggo es anggur kanggo botol anggur

Ditrapake kanthi wiyar: desain kanggo nyekel sampanye, anggur putih, anggur mawar, bir lan omben-omben liyane, sing cocog kanggo pesta, piknik, BBQ, perayaan, gawean omah lan kegiyatan ing njobo liyane

Lebokake chiller botol sampanye ing mesin pembeku udakara 2 jam, lan gulung ing lengen klambi supaya adhem ngombe kanthi cepet lan adhem nganti pirang-pirang jam. Sampurna kanggo digunakake ing anggur, bir, Champaign, lsp.

Kemasan & Pengiriman

Sample Wektu: 3-10 dina, kirim email kanggo conto biaya biaya pengiriman.

Produksi: 15-20 dina sawise sampel disetujoni. 

Wektu Pangiriman

Warna polos: 15-30 dina sawise nampa deposit 30%.

Desain pencetakan: 15-35 dina sawise nampa deposit 30%.

Kanggo supaya cepet ,: Bisa luwih cepet, kirim email kanggo negosiasi.

Napa Pilih Kita?

1. Pengalaman OBM 15 Taun OEM ODM, Warna khusus, logo, paket olèh

2. Lokakarya 5000 m2, luwih saka 20 Garis Produksi, pangiriman cepet kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan.

3. Kontrol kualitas banget kanggo mesthekake yen sampeyan bakal nampa barang sing wareg.

4. Pabrik Grosir, rega kompetitif.

5. Layanan profesional lan Efisien, Respon sajrone 24 jam.

6. Layanan purna jual sing ditawakake sampurna. 

105
104
101
103
102
106

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita