Paket Es Dada

Katrangan singkat:

3 ing 1 Perawat pertandingan susu perawat pompa terapi adhem gel adhem panas es pack

Papan Asal: Jiangsu, China

Jinis: Paket Panas & Kadhemen, Produk Kecantikan Perawatan Kulit

Bahan: PVC + Manik-manik Gel + Lengan kain mewah mewah

Werna: Warna Khusus, jambon, ijo, biru tiffany, ungu

MOQ: 500 unit

Ukuran: diameter 17cm

Bobot: 125-145g


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

3 ing 1 Perawat pertandingan susu perawat pompa terapi adhem gel adhem panas es pack

Papan Asal: Jiangsu, China

Jinis: Paket Panas & Kadhemen, Produk Kecantikan Perawatan Kulit

Bahan: PVC + Manik-manik Gel + Lengan kain mewah mewah

Werna: Werna Khusus, jambon, ijo, biru tiffany, ungu

MOQ: 500 unit

Ukuran: Diameteripun 17cm

Bobot: 125-145g

Paket: tas opp gratis, utawa kothak warna, tas panyimpenan tali, tas panyimpenan ritsleting

Logo: Pabrik khusus silkscreen ing bungkus gel, utawa label sewing ing tutup lengan, utawa sulaman ing tutup.

Kauntungan: kurva dodo sing alami, kanthi tutup flanel kanggo nyegah kobong.

Pambuka

Aja Panas banget

Terapi Panas: Banyu Panas 3-5min 

Gelombang mikro: 

700 watt 15s 

1000 watt 12s 

1200 watt 10s 

Pemanasan tambahan kanthi tambahan 5 s yen dibutuhake nganti suhu sing dikarepake tekan.

Terapi Kadhemen: Lemari es Kulkas paling ora 1 jam

Bantuan Pompa Payudara: Pemanasan bantalan gel lan bungkus ing suar njaba pompa payudara nalika pompa Dienggo dienggo

FAQ

P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: We are pabrik bisa ngatur sing ideal menyang produk nyata.

P2: Suwene sampeyan duwe spesialisasi ing paket adhem panas?

A: Kita duwe spesialisasi ing paket adhem panas kanthi keahlian 7 taun babagan produksi lan pemasaran R&D.

P3: Apa wektu pimpinan sampeyan?

A: Simpenan: umume 3-7 dina

Ora Ana Simpenan: 10-15 dina sawise conto dikonfirmasi.

P4: Apa sampeyan nampa kustomisasi?

A: Sugeng rawuh. Kita duwe produk sing digawe khusus kanggo akeh penjual Amazon Best. Kita nyedhiyakake layanan mandheg kanggo nggawa ide pelanggan kasunyatan.

Q5: Apa sampeyan nampa pesen OEM utawa ODM?

A: Kita nampa OEM, ODM kanthi logo pelanggan lan desain kemasan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita