sarung tangan sing adhem

Katrangan singkat:

Ukuran: SIZE paling cocog

Werna: Warna murni / warna sing dicithak minangka kabutuhan sampeyan

Bahan: 100% Tutup poliester + 2 bungkus es PVC

Fitur: Terapi panas lan adhem kabeh kasedhiya

Paket: Tas OPP + karton utawa kothak sing disesuaikan

MOQ: 500 pasang

Panggunaan: Mbantu kabeh jinis radang tangan


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Ukuran: SIZE paling cocog

Werna: Werna murni / warna sing dicithak minangka kabutuhan sampeyan

Bahan: Tutup 100% Polyester + 2 es es PVC

Fitur:  Terapi panas lan adhem kabeh kasedhiya

Paket: Tas OPP + karton utawa kothak sing disesuaikan

MOQ: 500 pasang

Nggunakake pandhuan:Mbantu kabeh jinis radang tangan

Tetep adhem kanggo wektu sing suwe lan uga adhem banget

Gampang dipakai

Kulit grapyak

Cocog kanggo kabeh klompok umur

FAQ

Nalika Nggunakake Paket Kadhemen?

Paket kasebut bisa digunakake kanthi adhem ing hematoma, radhang, sensasi memar nyeri, nyeri otot lan sprains. Adhem bungkus kasebut ing beku.

Nalika Nggunakake Paket Panas?

Paket panas ngatasi rasa nyeri otot, punggung lan lumbago.

1. Apa sampeyan bisa nggawe warna miturut Kode PANTONE?

Mesthi wae kita bisa nggawe warna miturut conto utawa kode PANTONE.

2. Apa pengepakanmu?

Kemasan umum yaiku saben potongan nganggo tas poli, banjur lebokake menyang karton ekspor. Kita uga bisa menehi cara pengepakan liyane: kothak warna,

Kothak PVC, tas poli kanthi kothak utawa kothak tampilan. Mung miturut sarat sampeyan.

3. Apa sing sampeyan cetak?

Kita bisa nggawe nyithak layar sutra, nyetak offset, nyithak UV utawa nempelake stiker ing kothak es kanggo sampeyan. Bakal milih cara nyithak sing cocog kanggo sampeyan miturut desain.

4. Apa istilah pembayaran sampeyan?

Kanggo pisanan, luwih milih T / T utawa sampeyan bisa milih PayPal yen ora akeh. Kita nampa L / C miturut jumlah pesanan.

5. Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?

Ya, kita menehi conto gratis. Sugeng takon conto gratis. Kita uga bisa mbantu ngetung kiriman uga.

6. Kepiye kontak karo kita?

Situs web Alibaba: www.jshysy.en.alibaba.com

Utawa hubungi kita ing situs web 

7. Apa produk sampeyan cukup aman kanggo panyimpenan panganan utawa awak manungsa?

Kabeh materi, HDPE, PVC, PE, Nylon lan Gel, ora beracun. Kita duwe laporan MSDS, SGS lan CE. Sawetara bahan malah bisa dipangan utawa digunakake minangka pengawet panganan. Iki tegese wis aman kanggo nyimpen panganan.

2
1
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gandheng PRODUK