• gel slipper

    sandal gel

    Sandal gel terapi adhem sing bisa digunakake maneh, perawatan es relief cepet kanggo sikil kesel lan bengkak, sikil panas, lega saka rasa nyeri neuropati sing disebabake diabetes lan kemoterapi.

    Diproduksi nganggo kain premium, sandal adhem sing bisa digunakake maneh gampang digunakake lan gel pendingin kalebu ing sandal lan sandal ndhuwur kanggo pendinginan sikil.

    pabrik wis diaudit dening BSCI, produk kita disertifikasi dening SGS, CE, FDA.

  • Cold Therapy Socks For Foot Care

    Kaos Kaki Terapi Dingin Kanggo Perawatan Kaki

    Tipe: Paket Panas & Kadhemen kanthi kaos kaki Soothing

    Bahan: GEL

    Bahan: NYLON + kain wulu

    OEM / ODM: YES

    Sertifikasi: CE FDA BSCE MSDS ISO9001 REACH

    Panggunaan: Perawatan Omah Terapi panas / adhem

    MOQ: 500 PAIRS

  • Cold Therapy Socks

    Kaos Kaki Terapi Dingin

    Kaus kaki terapi es adhem plantar luwih apik kanggo ngobati sikil sing lara, nyeri lengkungan nyeri artritis chemo neuropati

    Pabrik kita diaudit dening BSCI, produk disertifikasi dening SGS, CE, FDA.

    Pengalaman 10 Tahun OEM, ODM. Bisa menehi saran profesional babagan warna, logo, paket sing disesuaikan, pitulung kanggo nggawe solusi paling apik kanggo produk penghilang rasa sakit gel adhem.

    Kanggo kaos kaki terapi sing adhem, pabrik kita duwe macem-macem ukuran lan pilihan warna, kayata es biru, biru tiffany, ungu, jambon, ijo, ireng .Kita duwe tali putih utawa ireng nganggo velcro, dadi akeh saran paket kanggo sampeyan kanggo milih.