kompresi mripat gel

Katrangan singkat:

Asal: Jiangsu, China

Tipe Suplai: OEM / ODM

Sertifikasi: CE FDA MSDS REaching ISO9001

Werna: Warna apa wae bisa disesuaikan

Kemampuan Pasokan: 1000000 Potongan / potongan saben Sasi

Bisa disesuaikan karo ukuran lan warna kanthi MOQ sing luwih dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Asal:Jiangsu, China

Jinis Pasokan: OEM / ODM

Bisa disesuaikan karo ukuran lan warna kanthi MOQ sing luwih dhuwur. 

 Sertifikasi: CE FDA MSDS Tekan ISO9001

Werna: Warna apa wae bisa disesuaikan

Kemampuan Pasokan: 1000000 Potongan / potongan saben Sasi

Layanan Kita

1. Kabeh produk bisa disesuaikan kanggo sampeyan dening Tim R&D. Desainer kita wis fokus ing lapangan luwih saka 15 taun. Dheweke duwe rasa modis lan populer.

2. Fokus nggawe pelanggan seneng produk kanthi rega cukup kanthi kualitas apik.

3. Pemeriksaan lengkap kanggo saben produk lan menehi laporan inspeksi. Kita nampa QC pihak katelu kanggo mriksa akeh sadurunge dikirim.

Cara Nggunakake?

Bantalan kompres mripat gel iki bisa digunakake dadi panas lan adhem, saupama disaranake banyu panas utawa es, aja nggunakake gelombang mikro amarga produke cukup sithik, kakehan bisa nyebabake bocor lan kulit sampeyan lara. Mangga tindakake pandhuan iki:

Pemanasan Banyu Panas

Lebokake banyu panas ing udakara 10 menit, banjur lebokake mripat sampeyan supaya bisa santai.

Terapi kadhemen

Bisa dibekukan kanggo spa sing tenang, beku ing kulkas 30 menit sadurunge digunakake.

109
105
1010
103
106
104
107
108

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita