sandal gel

Katrangan singkat:

Sandal gel terapi adhem sing bisa digunakake maneh, perawatan es relief cepet kanggo sikil kesel lan bengkak, sikil panas, lega saka rasa nyeri neuropati sing disebabake diabetes lan kemoterapi.

Diproduksi nganggo kain premium, sandal adhem sing bisa digunakake maneh gampang digunakake lan gel pendingin kalebu ing sandal lan sandal ndhuwur kanggo pendinginan sikil.

pabrik wis diaudit dening BSCI, produk kita disertifikasi dening SGS, CE, FDA.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Sandal gel terapi adhem sing bisa digunakake maneh, perawatan es relief cepet kanggo sikil kesel lan bengkak, sikil panas, lega saka rasa nyeri neuropati sing disebabake diabetes lan kemoterapi.

Diproduksi nganggo kain premium, sandal adhem sing bisa digunakake maneh gampang digunakake lan gel pendingin kalebu ing sandal lan sandal ndhuwur kanggo pendinginan sikil.

Pabrik wis diaudit dening BSCI, produk kita disertifikasi dening SGS, CE, FDA.

Pengalaman 10 Tahun OEM, ODM. Bisa menehi saran profesional babagan warna, logo, paket sing disesuaikan, pitulung kanggo nggawe solusi paling apik kanggo produk penghilang rasa sakit gel adhem.

Kanggo sandal gel terapi adhem, pabrik duwe ukuran lan pilihan warna, kayata es biru, biru laut, jambon, ireng.

Hubungi kita kanggo dhaptar rega paling anyar!

Sandal Gel Terapi Kadhemen Gampang Digunakake Kanggo Perawatan Kaki:

Sederhana lan efektif, sandal gel pendingin kita minangka solusi terapi adhem ing omah sing paling apik sajrone menit, sampeyan bisa nyakup macem-macem warna kanggo anggota kulawarga liyane, supaya bisa santai bareng.

FAQ

1. Apa produk sampeyan cukup aman kanggo panyimpenan panganan utawa awak manungsa?

Kabeh bahan PVC, PE, Nylon, Lycra, Gel ora beracun karo laporan FDA, MSDS, CE.

2. Apa MOQ sampeyan?

Umume MOQ biasane ana 1000 utawa 2000 pasang. Yen butuh kain stok lan tali, kita bisa negosiasi gumantung karo kahanan kasebut kanggo menehi dhukungan paling apik kanggo pelanggan kanggo nyoba pasar

3. Apa sing sampeyan cetak?

Kita bisa nggawe nyithak layar sutra, nyetak offset, nyithak UV utawa masang stiker. Bakal milih cara nyithak sing cocog kanggo sampeyan miturut desain.

4. Apa istilah pembayaran sampeyan?

mbayar jumlah 30% sawise pesenan sing dikonfirmasi T / T. Kita bisa uga nampa L / C miturut jumlah pesanan.

5. Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?

ya 1-3 sampel gratis kanggo sampeyan nalika barang bakal diklumpukake. Yen kudu khusus nggawe logo utawa bentuk sampeyan dhewe, kita kudu ngrembug babagan biaya sampel gumantung saka biaya cetak utawa model.

2
1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita