• Thermal gel heating cap

    Tutup pemanasan gel termal

    Bahan: Lapisan PVC gabungan kain satin

    Ukuran: Diameter 47cm, 600g

    Werna: Jambon biasa, warna bisa disesuaikan yen jumlahe luwih saka 2000 pcs

    Panggunaan: Sawise shampoo, oles krim panggang kanthi merata, nganggo tutup shower, lan tutup tutup roti ing panas sedhengan ing gelombang mikro sajrone 2-3 menit. Yen suhu udakara 35-45 derajat, sandhang udakara 15 menit. Cocog kanggo perm, perawatan pasca-pewarna, lan perawatan kualitas rambut saben dina.

  • Migraine relief pack

    Paket bantuan migren

    Properti: Pasokan Terapi Rehabilitasi

    Papan Asal: Jiangsu, China, Jiangsu

    Jeneng: HY

    Fitur: Lycra alus, gel fleksibel sawise beku

    Werna: warna populer tiffany lan abang

    Ukuran: 38 * 9cm

    Logo: Logo Khusus

    Sertifikat: SGS, FDA, CE, REACH, PROP65, BSCI

  • Head Wrap Ice Pack

    Kepala Bungkus Es Kepala

    Properti: Pasokan Terapi Rehabilitasi

    Papan Asal: Jiangsu, China, Jiangsu

    Jinis: Paket Panas & Kadhemen, mode

    Werna: Warna khusus

    Bahan: GEL manik / GEL

    Panggunaan: adhem endhas

    Ukuran: 38 * 9cm 260G

    Fitur: Paket adhem panas nganggo manik-manik gel

    Logo: Logo Khusus

  • Soothing Cap

    Topi sing Soothing

    Properti: Pasokan Terapi Rehabilitasi

    Papan Asal: Jiangsu, China, Jiangsu

    Jeneng: Tutup sirah migrain migran

    Werna: Ireng

    Bahan: Neoprene + PVC

    Panggunaan: adhem endhas. migrain gak oleh pisan, mriyang

    Ukuran: 55 * 20cm

    Fitur: Terapi panas + terapi adhem kabeh kasedhiya

  • Microwave Heated Conditioning Gel Cap

    Tutup Gel Kondisi Panas Microwave

    Outer Material: Nylon ditambah karo pvc, warna populer sing kasedhiya biru, jambon, ireng, pola umum bisa dicithak ing mesin UV dhewe.

    Ukuran: ukuran fleksibel (bisa disesuaikan supaya beda ukuran headwrap)

    Bobot: 500g-630g