• Hemorrhoid ice pack

    Paket es wasir

    Bisa ngobati perawatan es postpartum wasir perineal hemorrhoid dadi panas lan gel adhem es kanthi lengen alus

    Pasokan Terapi Rehabilitasi

    Papan Asal: Jiangsu, China

    Jeneng Merek: HY, utawa OEM merek sampeyan dhewe

    Ukuran: 30 * 10

    Bobot: 220g

    Werna: bisa dikustomisasi, Simpenan biru muda lan angkatan laut

    Fitur: Kain tutup mburi mewah

  • hot and cold gel pack

    bungkus gel panas lan adhem

    Kadhemen bisa nyuda aliran getih, terapi adhem nyuda sirkulasi, nyuda pembengkakan, kejang otot lan nyeri.

    Tindakake sistem RICE sawise ciloko:

    Ngaso: Ngaso lan aja nggunakake area sing cilaka.

    Es: Es ing wilayah sing cilaka sanalika bisa, iki mbantu nyuda peradangan, getihen lan bruising sanalika.

    Kompres: Bungkus nganggo bandage, asring njaga perban elastis ing alat sepindah.

    Ngunggahake: Jaga cedera ing ndhuwur atimu supaya nyuda bengkak.