es es

Katrangan singkat:

Sampurna kanggo ngatasi rasa lara ing tangan. Uga bisa digunakake kanggo kemoterapi.

Yen ngono, perlu sawetara pasang sarung tangan, pabrik kita bisa ngatur paket utawa mbungkus paket es terapi adhem liyane kanggo sampeyan, tas tali, kothak warna, kothak pesen mail, tas kunci ritsleting, lsp.

Kanggo logo ing mite es, sampeyan bisa nggunakake label sewing utawa print silkscreen, lokakarya kita bisa dikustomisasi kanggo sampeyan.

Kabeh bahan, HDPE, PVC, TPU, Nylon lan Gel, ora beracun. Kita duwe laporan TRA, MSDS, REACH, SGS lan CE, FDA, kanthi audit BSCI.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Saben sarung tangan ngemot gel sing kuat (14 oz / 400 gram) kanggo efisiensi sing luwih dawa, yaiku efek gel anyar sing bisa tahan saka 30 menit nganti sak jam. 

Kain nilon nglukis ditutupi bahan njaba laminasi film PVC sing ora gampang bocor.  

Ukuran kemasan es kasebut 30x20cm (12x8 ").

Bekukan 2 jam priyori lan sandhangan kanggo nutupi bangkekan kanggo nyuda rasa nyuda rasa nyuda.

Paket es fleksibel nalika beku lan es es driji njero mbantu nambah tekanan kanggo hawa anyep tangan lan pergelangan tangan.

Sampurna kanggo ngatasi rasa lara ing tangan. Uga bisa digunakake kanggo kemoterapi.

Yen ngono, perlu sawetara pasang sarung tangan, pabrik kita bisa ngatur paket utawa mbungkus paket es terapi adhem liyane kanggo sampeyan, tas tali, kothak warna, kothak pesen mail, tas kunci ritsleting, lsp.

Kanggo logo ing mite es, sampeyan bisa nggunakake label sewing utawa print silkscreen, lokakarya kita bisa dikustomisasi kanggo sampeyan.

Kabeh bahan, HDPE, PVC, TPU, Nylon lan Gel, ora beracun. Kita duwe laporan TRA, MSDS, REACH, SGS lan CE, FDA, kanthi audit BSCI.

Pabrik kita bisa mbukak model anyar yen sampeyan pengin nggawe sarung tangan kanggo pasien kemo, ora masalah, kita bakal terus nuturi kabeh ide lan konsep sampeyan.

Cukup hubungi kanggo ngandhani ide sampeyan, supaya cepet-cepet digawe nyata, bisnis bakal ngidini sampeyan bebas saka kandhang.

FAQ

1. Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?

ya 1-3 sampel gratis kanggo sampeyan nalika barang bisa dikoleksied. Yen kudu khusus nggawe logo utawa bentuk sampeyan dhewe, kita kudu ngrembug babagan biaya sampel gumantung saka biaya cetak utawa model.

2. Apa istilah pembayaran sampeyan?

Umume 30% pembayaran ngarep sawise pesenan sing dikonfirmasi T / T. Kita bisa uga nampa L / C miturut jumlah pesanan.

3. Apa MOQ sampeyan?

Umume MOQ biasane ana 1000 utawa 2000 pasang. Yen butuh kain stok lan tali, kita bisa negosiasi gumantung saka kahanan kasebut kanggo menehi dhukungan paling apik kanggo pelanggan kanggo nyoba pasar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gandheng PRODUK