• cooling glove

    sarung tangan sing adhem

    Ukuran: SIZE paling cocog

    Werna: Warna murni / warna sing dicithak minangka kabutuhan sampeyan

    Bahan: 100% Tutup poliester + 2 bungkus es PVC

    Fitur: Terapi panas lan adhem kabeh kasedhiya

    Paket: Tas OPP + karton utawa kothak sing disesuaikan

    MOQ: 500 pasang

    Panggunaan: Mbantu kabeh jinis radang tangan

  • ice mitten

    es es

    Sampurna kanggo ngatasi rasa lara ing tangan. Uga bisa digunakake kanggo kemoterapi.

    Yen ngono, perlu sawetara pasang sarung tangan, pabrik kita bisa ngatur paket utawa mbungkus paket es terapi adhem liyane kanggo sampeyan, tas tali, kothak warna, kothak pesen mail, tas kunci ritsleting, lsp.

    Kanggo logo ing mite es, sampeyan bisa nggunakake label sewing utawa print silkscreen, lokakarya kita bisa dikustomisasi kanggo sampeyan.

    Kabeh bahan, HDPE, PVC, TPU, Nylon lan Gel, ora beracun. Kita duwe laporan TRA, MSDS, REACH, SGS lan CE, FDA, kanthi audit BSCI.