Bungkus es bocah

Katrangan singkat:

Siji sisih ditutupi bahan sing lembut lan lembut

Geser tangan ing tali elastis ing sisih "plush" supaya ora ditahan

Manik-manik gel ngirim pijet anget lan terapi adhem tanpa gangguan

Cukup gelombang mikro kanggo terapi anget utawa beku kanggo terapi adhem

FDA, lan TRA (Penilaian Risiko Toksikologi).


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

TERAPI sing panas lan adhem - Paket gel bocah-bocah iki sulih ing antarane kompres sing anget lan adhem, cepet beku lan gampang digunakake. Lebokake bungkus es menyang banyu panas utawa menyang mesin pembeku, bisa gampang digeser ing antarane suhu lan tahan panas utawa adhem suwene suwene kanthi bungkus jambon sing alus. Terapi kadhemen mbantu nyuda aliran getih, ngilangi getihen lan pembengkakan. Terapi panas / Panas mbantu nyepetake aliran getih lan nyuda penyembuhan, cepet pulih amarga ciloko.

Fitur

Siji sisih ditutupi bahan sing lembut lan lembut

Geser tangan ing tali elastis ing sisih "plush" supaya ora ana ing panggonane

Manik-manik gel ngirim pijet anget lan terapi adhem tanpa gangguan

Cukup gelombang mikro kanggo terapi anget utawa beku kanggo terapi adhem

FDA, lan TRA (Penilaian Risiko Toksikologi). 

Ukuran Popular

Dhiameter 11cm bunder, bentuk jantung 13 * 13cm, persegi panjang 15 * 8cm, 10 * 10cm persegi, bentuk bintang 10 * 10cm.

Pabrik kita bisa nyithak pirang-pirang warna ing njaba, supaya katon kaya oranye, pola kartun, kewan, pelangi, utawa mung logo.

Kanthi pirang-pirang taun pengalaman ekspor bebarengan karo kualitas, layanan canggih lan rega kompetitif, kita wis entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan.

Pabrik kita uga bisa nggawe jinis es es bocah liyane nganggo tali utawa tutup lengen kanggo narik perhatian bocah lan menehi rasa nyaman kanthi bahan safety.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gandheng PRODUK