• Kids ice pack

    Bungkus es bocah

    Siji sisih ditutupi bahan sing lembut lan lembut

    Geser tangan ing tali elastis ing sisih "plush" supaya ora ditahan

    Manik-manik gel ngirim pijet anget lan terapi adhem tanpa gangguan

    Cukup gelombang mikro kanggo terapi anget utawa beku kanggo terapi adhem

    FDA, lan TRA (Penilaian Risiko Toksikologi).

  • Kids ice pack

    Bungkus es bocah

    Bungkus es es kanggo ciloko lan rasa lara saben dina

    Ukuran: diameter 10CM

    bobote: 65G

    Bahan: PVC + kain alus

    Werna: kerucut pantone

    MOQ: 3000 PCS

    Logo: 3-4 warna dicithak kabeh kasedhiya

    Desain pencetakan bisa dirancang.

    Pengepakan: opp packing

  • Breast Ice Pack

    Paket Es Dada

    3 ing 1 Perawat pertandingan susu perawat pompa terapi adhem gel adhem panas es pack

    Papan Asal: Jiangsu, China

    Jinis: Paket Panas & Kadhemen, Produk Kecantikan Perawatan Kulit

    Bahan: PVC + Manik-manik Gel + Lengan kain mewah mewah

    Werna: Warna Khusus, jambon, ijo, biru tiffany, ungu

    MOQ: 500 unit

    Ukuran: diameter 17cm

    Bobot: 125-145g

  • Postpartum Ice Pack

    Paket Es Postpartum

    Paket Gel Pereda Sakit Wasir Perineal

    29.5 * 7.5cm, 220g, lengen alus sing bisa dicuci nganggo bungkus manik gel sing bisa digunakake maneh, paling apik sawise ngilangi rasa nyeri

    Terapi kadhemen nyuda pembengkakan lan gatel, nyedhiyakake rasa cepet. Iki nyengkuyung marasake awakmu wiwit nglairake, nyuwek lan nggawe jahitan, operasi, wasir, getihen, infeksi ragi, trauma saka waxing, ngilangi rambut laser, utawa cedera olahraga, lan liya-liyane.

    Pabrik kita bisa ngatur pesawat kanggo sampeyan, kayata paket manik 2Xgel lan lengen klambi 3X, utawa sampeyan bisa mbungkus paket gel 1X nganggo lengen klambi 2X, mung kanggo panggunaan sing nyaman lan konsisten.