• Neck wrap ice pack

    Bungkus es gulu

    Bungkus es pundhak gulu

    Sertifikat: SGS MSDS FDA CE REACH

    Ukuran: 35 * 16cm

    Bobot: 400g

    Werna: Warna Khusus: ungu, ijo, abang

    Logo: Bisa ngatur

    Kemampuan Penyediaan: 200000 Potongan / potongan per wulan

    Suwene beda kanggo sing dipilih.

  • Ice pack with strap

    Paket es nganggo tali

    Paket Es sing bisa digunakake maneh nganggo tali sing luwes

    Minangka cara sing sehat lan aman sing digunakake ing terapi fisik, paket gel adhem Panas biasane disaranake dening ahli terapi fisik, dokter, pelatih olahraga. Panggunaan paket adhem panas iku gampang banget, yen sampeyan pengin mbebasake tangan, tali dibutuhake, pabrik duwe tim jahit lan tali langsung nganggo es utawa nganggo tali individu ing bungkus, gampang kanggo panggunaan pungkasan.

    Paket es sing bisa dicocogake nganggo tali velcro dawa ngidini sampeyan ngemas es menyang wilayah sing dibutuhake lan tetep ing panggonane, alus kanggo disentuh lan tetep tetep ing papan sanajan obah utawa nerusake tugas rumah tangga. Bentuk sing sampurna ngidini jangkoan gedhe ing kabeh punggung ngisor lan bentuk awak kanthi apik, terapi sing apik kanggo nyeri lara, ciloko, nyeri sawise operasi, pembengkakan, otot sing lara. Tetep dadi alus lan fleksibel sawise beku.

  • Shoulder wrap ice pack

    Bungkus es pundhak

    Jeneng produk: Paket Gel Pad Es kanggo Gulu

    Ukuran: 22 * 7,5 inci

    Bobot: 800G

    Logo lan paket sing disesuaikan

    Sertifikat: SGS, FDA, CE, tekan, PROP65, BSCI

    Paket gel iki tetep fleksibel sawise beku, mula bisa diselehake ing dhengkul, pundhak, lan gulu.