• Hemorrhoid ice pack

    Paket es wasir

    Bisa ngobati perawatan es postpartum wasir perineal hemorrhoid dadi panas lan gel adhem es kanthi lengen alus

    Pasokan Terapi Rehabilitasi

    Papan Asal: Jiangsu, China

    Jeneng Merek: HY, utawa OEM merek sampeyan dhewe

    Ukuran: 30 * 10

    Bobot: 220g

    Werna: bisa dikustomisasi, Simpenan biru muda lan angkatan laut

    Fitur: Kain tutup mburi mewah

  • Back ice pack

    Bungkus es bali

    Properti: Pasokan Terapi Rehabilitasi

    Papan Asal: Jiangsu, China

    Jinis: Paket Panas & Kadhemen

    Bahan: GEL

    Bahan: NYLON + kain wulu

    OEM / ODM: YES

    Sertifikasi: CE FDA BSCE MSDS ISO9001 REACH

    Panggunaan: Perawatan Omah Terapi panas / adhem

  • Back strap with ice bag

    Tali mburi nganggo tas es

    Nyuda nyuda nyuda nyuda nyuda neoprene anti banyu kanthi kabeh ukuran tas es medis

    DESAIN GRATIS TANGAN, FAKTOR FITUR PANJANG LENGTH FIT ALL, CEPAT KANGGO

    Kantong es digawe saka kain anti banyu, alus, tutup tahan bocor sing unggul kanthi bukaan tutup gedhe supaya gampang ngisi es batu utawa es remuk, lan desain kain lipit ngidini kantong es bisa kontur ing bagean awak apa wae.

    Kita kabeh ngalami rasa ora nyaman utawa cilaka, ing otot-otot, lara sendhi utawa ciloko. Lan sanajan kita ora bisa nyegah kabeh, kita bisa mbantu supaya pulih, supaya sampeyan luwih fleksibel lan ora nyuda rasa sedina. bungkus terapi sing nyenengake yaiku tali sing bisa disetel kanthi ukuran sing cocog kanggo pria lan wanita.

  • hot and cold gel pack

    bungkus gel panas lan adhem

    Kadhemen bisa nyuda aliran getih, terapi adhem nyuda sirkulasi, nyuda pembengkakan, kejang otot lan nyeri.

    Tindakake sistem RICE sawise ciloko:

    Ngaso: Ngaso lan aja nggunakake area sing cilaka.

    Es: Es ing wilayah sing cilaka sanalika bisa, iki mbantu nyuda peradangan, getihen lan bruising sanalika.

    Kompres: Bungkus nganggo bandage, asring njaga perban elastis ing alat sepindah.

    Ngunggahake: Jaga cedera ing ndhuwur atimu supaya nyuda bengkak.

  • medical ice bag

    tas es medis

    Ukuran: 5 INCHES 6 INCHES 9 INCHES 11 INCHES

    Werna: Warna solid / Pola dicithak sakabèhé sing disesuaikan

    Bahan: Poliester, katun Poliester + lapisan PVC

    MOQ: 1000 PCS

    Dianggo: Nyuda nyeri otot terapi cedera olahraga demam