• dog cooling mat

    tikar adhem asu

    Mudhunake teorema suhu tikar sing adhem.

    Polimer gel pendingin padha karo polimer gel ing pasta pendingin kanggo bayi. Polimer gel kanthi isi banyu kanthi cekap nyerep panas saka awak manungsa menyang tikar lan gumantung karo konduktivitas lan polusi gel sing akeh kanggo dadi panas. ijol-ijolan panas lan proses transfer antarane panas awak manungsa lan tikar gel hawa anyep uga ing antarane tikar gel hawa dingin lan hawa.

  • pet cooling bed

    amben adhem pet

    Panas gel pendingin hawa asu gel pendingin utawa amben bunder 

    Jinis: Tempat Tidur & Aksesoris Pet

    Bahan: Nylon, Nylon, Gel + spons busa

    Pola: dicithak / solid kabeh kasedhiya

    Papan Asal: Jiangsu, China

    Ukuran: 76 * 66cm, luwih saka 30 ukuran sing sampeyan pilih, meh kabeh ukuran sing populer ing pasar.

    MOQ: 1000 pcs