• dog cooling mat

    tikar adhem asu

    Mudhunake teorema suhu tikar sing adhem.

    Polimer gel pendingin padha karo polimer gel ing pasta pendingin kanggo bayi. Polimer gel kanthi isi banyu kanthi cekap nyerep panas saka awak manungsa menyang tikar lan gumantung karo konduktivitas lan polusi gel sing akeh kanggo dadi panas. ijol-ijolan panas lan proses transfer antarane panas awak manungsa lan tikar gel hawa anyep uga ing antarane tikar gel hawa dingin lan hawa.

  • ankle brace with ice pack

    tungkak tungkak karo es pack

    Wong sing ditrapake: Penggemar Olahraga Ruangan Utawa Wong Kaki tungkak utawa Cidra Kaki

    Dianggo: Daily Life + Sports + Workout

    Tipe: Olahraga Kompresi Ankle Brace

    Sertifikasi: CE FDA MSDS BSCI REaching ISO9001

    Layanan: Layanan OEM ODM

  • wrist wrap with ice pack

    bungkus pergelangan tangan nganggo bungkus es

    Jeneng: Wrap Ice Therapy Therapy Panas lan Kadhemen

    Ukuran: 38 * 11CM

    Bobot: 220G

    Werna: Ireng

    MOQ: 500 pcs

    Kemasan: Tas Opp / Kothak sing dirancang

    Fitur: Nyuwun pamit kanggo trowongan carpal, arthritis rheumatoid, pembengkakan

  • Hemorrhoid ice pack

    Paket es wasir

    Bisa ngobati perawatan es postpartum wasir perineal hemorrhoid dadi panas lan gel adhem es kanthi lengen alus

    Pasokan Terapi Rehabilitasi

    Papan Asal: Jiangsu, China

    Jeneng Merek: HY, utawa OEM merek sampeyan dhewe

    Ukuran: 30 * 10

    Bobot: 220g

    Werna: bisa dikustomisasi, Simpenan biru muda lan angkatan laut

    Fitur: Kain tutup mburi mewah

  • Neck wrap ice pack

    Bungkus es gulu

    Bungkus es pundhak gulu

    Sertifikat: SGS MSDS FDA CE REACH

    Ukuran: 35 * 16cm

    Bobot: 400g

    Werna: Warna Khusus: ungu, ijo, abang

    Logo: Bisa ngatur

    Kemampuan Penyediaan: 200000 Potongan / potongan per wulan

    Suwene beda kanggo sing dipilih.

  • Ice pack with strap

    Paket es nganggo tali

    Paket Es sing bisa digunakake maneh nganggo tali sing luwes

    Minangka cara sing sehat lan aman sing digunakake ing terapi fisik, paket gel adhem Panas biasane disaranake dening ahli terapi fisik, dokter, pelatih olahraga. Panggunaan paket adhem panas iku gampang banget, yen sampeyan pengin mbebasake tangan, tali dibutuhake, pabrik duwe tim jahit lan tali langsung nganggo es utawa nganggo tali individu ing bungkus, gampang kanggo panggunaan pungkasan.

    Paket es sing bisa dicocogake nganggo tali velcro dawa ngidini sampeyan ngemas es menyang wilayah sing dibutuhake lan tetep ing panggonane, alus kanggo disentuh lan tetep tetep ing papan sanajan obah utawa nerusake tugas rumah tangga. Bentuk sing sampurna ngidini jangkoan gedhe ing kabeh punggung ngisor lan bentuk awak kanthi apik, terapi sing apik kanggo nyeri lara, ciloko, nyeri sawise operasi, pembengkakan, otot sing lara. Tetep dadi alus lan fleksibel sawise beku.

  • Back ice pack

    Bungkus es bali

    Properti: Pasokan Terapi Rehabilitasi

    Papan Asal: Jiangsu, China

    Jinis: Paket Panas & Kadhemen

    Bahan: GEL

    Bahan: NYLON + kain wulu

    OEM / ODM: YES

    Sertifikasi: CE FDA BSCE MSDS ISO9001 REACH

    Panggunaan: Perawatan Omah Terapi panas / adhem

  • gel slipper

    sandal gel

    Sandal gel terapi adhem sing bisa digunakake maneh, perawatan es relief cepet kanggo sikil kesel lan bengkak, sikil panas, lega saka rasa nyeri neuropati sing disebabake diabetes lan kemoterapi.

    Diproduksi nganggo kain premium, sandal adhem sing bisa digunakake maneh gampang digunakake lan gel pendingin kalebu ing sandal lan sandal ndhuwur kanggo pendinginan sikil.

    pabrik wis diaudit dening BSCI, produk kita disertifikasi dening SGS, CE, FDA.