• ankle brace with ice pack

    tungkak tungkak karo es pack

    Wong sing ditrapake: Penggemar Olahraga Ruangan Utawa Wong Kaki tungkak utawa Cidra Kaki

    Dianggo: Daily Life + Sports + Workout

    Tipe: Olahraga Kompresi Ankle Brace

    Sertifikasi: CE FDA MSDS BSCI REaching ISO9001

    Layanan: Layanan OEM ODM

  • wrist wrap with ice pack

    bungkus pergelangan tangan nganggo bungkus es

    Jeneng: Wrap Ice Therapy Therapy Panas lan Kadhemen

    Ukuran: 38 * 11CM

    Bobot: 220G

    Werna: Ireng

    MOQ: 500 pcs

    Kemasan: Tas Opp / Kothak sing dirancang

    Fitur: Nyuwun pamit kanggo trowongan carpal, arthritis rheumatoid, pembengkakan

  • knee wrap with ice pack

    bungkus dhengkul nganggo bungkus es

    KECIL NYAKIT KUTUT SOOTHING: Target loro ing ngarep lan mburi dhengkul kanthi kompresi sing bisa disetel lan terapi panas utawa adhem, es dhengkul sing adhem kanthi efektif nyuda pembengkakan, nyeri lan pembengkakan amarga lemes otot, ciloko utawa operasi. Kawat lutut sing alus uga nyedhiyakake rasa nyuda kanggo keseleo lan ketegangan, ACL, arthritis, cedera olahraga, operasi lan liya-liyane.

    TERAPI PANAS UTAWA SEJUK: Kalebu paket gel sing bisa dicopot kanggo terapi panas utawa adhem. Saben bungkus gampang diluncurake ing kanthong. Paket gel nontoxic bisa digunakake maneh, ora ana bocor lan bebas lateks.