• beer bottle cooler

    adhem botol bir

    Kantong anggur adhem plastik kanggo es anggur kanggo botol anggur

    Ditrapake kanthi wiyar: desain kanggo nyekel sampanye, anggur putih, anggur mawar, bir lan omben-omben liyane, sing cocog kanggo pesta, piknik, BBQ, perayaan, gawean omah lan kegiyatan ing njobo liyane

    Lebokake chiller botol sampanye ing mesin pembeku udakara 2 jam, lan gulung ing lengen klambi supaya adhem ngombe kanthi cepet lan adhem nganti pirang-pirang jam. Sampurna kanggo digunakake ing anggur, bir, Champaign, lsp.

    Sample Wektu: 3-10 dina, kirim email kanggo conto biaya biaya pengiriman.

    Produksi: 15-20 dina sawise sampel disetujoni.

  • wine cooler bag

    tas adhem anggur

    PORTABLE & CONVENIENT - Lengan adhem anggur iki entheng, ringkes, lan trep. Cukup nggawa menyang piknik, kolam renang, kemah, utawa acara liyane kanggo ngrasakake lan santai karo ombenan sing adhem sanajan tanpa ember es.

    GAMPANG GAMPANG - Lebokake chiller botol sampanye ing mesin pembeku udakara 2 jam, lan gulung ing lengen klambi supaya adhem ngombe kanthi cepet lan adhem nganti pirang-pirang jam. Sampurna kanggo digunakake ing anggur, bir, Sampanye, lsp. Ukuran produk: 6,1 x 9.25 Inci